Wij bieden een breed scala aan leningen, beschikbaar voor particulieren en bedrijven. Vraag nu een lening aan.

Gallery

Onze contacten

Herengracht 114, 1077 Jx Amsterdam, Nederland

65 Rue Gaston Boyer 51100 Reims, Frankrijk

Vraag snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan

Goedkope autoleningen


De redenen die ons de beste maken

Wat u moet weten over autoleningen

Een autolening is een lening op afbetaling met een specifiek doel waarmee u voertuigen (bijvoorbeeld een auto, motor of mobilhome) kunt kopen.

In de meeste gevallen zijn autoleningen goedkoper dan leningen op afbetaling. Dit komt omdat het gefinancierde voertuig de kredietgever extra zekerheid biedt.

Met een autolening kunt u het voertuig van de dealer kopen voor een eenmalige betaling en krijgt u vaak kortingen in contanten (tot 20% van de prijs).

Met onze autolening calculator kunt u het besparingspotentieel van een autolening via ELOANSODEX bepalen in vergelijking met financiering bij een dealer.

De voordelen van een autolening

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto: bij ELOANSODEX vindt u goedkope autoleningen die bij u passen. Het voordeel van onze autoleningvergelijker ten opzichte van dealerfinanciering: wij bieden een ruime keuze met aanbiedingen van meer dan 20 banken en partners. Autodealers daarentegen werken vaak slechts met één of twee banken.

 

Korting in contanten

Als u uw autofinanciering afsluit bij een onafhankelijke kredietinstelling, wordt het kredietbedrag binnen enkele werkdagen aan u uitbetaald. Met dit geld kunt u het gewenste voertuig onmiddellijk bij de dealer betalen en profiteren van de gebruikelijke kortingen in contanten – vaak 10 tot 20% van de prijs. In het geval van dealerfinanciering zijn deze voordelen niet beschikbaar.

Voordelige autoleningen dankzij top rentevoeten

ELOANSODEX werkt samen met de belangrijkste banken van de Duitse kredietmarkt en kan zo consumenten en professionals voordelige autoleningen aanbieden. Bovendien hebben wij met geselecteerde partners bijzonder lage rentevoeten voor autoleningen bedongen, die uitsluitend voor ELOANSODEX-klanten beschikbaar zijn.

 

Eenvoudig vanuit huis een autolening afsluiten

Bij ELOANSODEX verloopt het hele proces, van de aanvraag van uw autolening tot de legitimatie van uw persoon, online. Dit betekent dat u niet naar een bankkantoor hoeft te gaan. In plaats daarvan krijgt u na het invoeren van uw gegevens een overzicht van verschillende aanbiedingen voor autoleningen. Dit betekent dat u kunt beslissen wanneer u de aanvraag wilt invullen en versturen of de legalisatie wilt uitvoeren, zonder afhankelijk te zijn van de openingstijden van de banken.

 

Dankzij oormerken kunt u profiteren van lage rentevoeten

Door een opdracht te specificeren, kunt u lagere rentevoeten verkrijgen. Context: bij een autolening kan de bank de auto registreren als onderpand. Zo kan de auto worden verkocht in geval van wanbetaling. De opbrengst van de verkoop kan worden gebruikt om de lopende kredietkosten te betalen. Daarom zijn de voorwaarden van een autolening voordeliger dan die van een niet-toegekende lening.

 

De meest gestelde vragen

Vul de online leningaanvraag in, bepaal de juiste offerte en dien alle vereiste documenten in.

Maximaal 24 uur. U ontvangt in zeer korte tijd uw offertes voor persoonlijke leningen. Het duurt slechts enkele minuten om uw documenten te controleren wanneer u een lening aanvraagt.

Het aanvragen van een lening bij ons is gratis.

Bankafschriften, salarisstroken en een kopie van uw identiteitskaart worden meestal gevraagd. Indien andere documenten vereist zijn, wordt dit vermeld in de respectieve leningofferte.