Wij bieden een breed scala aan leningen, beschikbaar voor particulieren en bedrijven. Vraag nu een lening aan.

Gallery

Onze contacten

Herengracht 114, 1077 Jx Amsterdam, Nederland

65 Rue Gaston Boyer 51100 Reims, Frankrijk

Doe uw vrijblijvende aanvraag, snel en gemakkelijk

Schuld herschikken en minder betalen


Modellen voor uw bouwfinanciering

Wilt u een huis bouwen of een pand kopen, maar heeft u nog geen ervaring met bouwfinanciering? Geen probleem, want met een bouwfinanciering via smava kunt u uw droom om huiseigenaar te worden met weinig eigen vermogen verwezenlijken. Er zijn vele mogelijkheden om een woning te financieren. De meest voorkomende vormen van financiering zijn

 

Lijfrentelening

De annuïtaire lening is de klassieke vorm van bouwfinanciering en is ideaal als u uw droom om een huis te bezitten onmiddellijk wilt verwezenlijken. Wanneer u een lening op afbetaling afsluit, stelt de aanbieder u het afgesproken kredietbedrag ter beschikking. Vervolgens betaalt u de lening terug in vaste maandelijkse termijnen, plus rente en eventuele kosten. De rentevoeten blijven gelijk gedurende de periode waarin de rente wordt vastgesteld. Dit kan bijvoorbeeld 5, 10 of 15 jaar zijn. Na het verstrijken van deze periode wordt de lening meestal nog niet terugbetaald. U blijft dan de zogenaamde restschuld financieren via een overbruggingskrediet met een nieuw leentarief.

 

Lening met volledige terugbetaling

De lening met volledige aflossing is interessant als u wilt profiteren van berekeningszekerheid voor de gehele duur van de bouwfinanciering. In principe werkt het op dezelfde manier als een lijfrentelening. Bij deze leenvorm betaalt u echter het gehele geleende bedrag terug zonder vervolgfinanciering. Er is dus geen restschuld. Bovendien staat de rente vast voor de gehele looptijd van de lening. De maandelijkse aflossingen blijven dus gelijk, ongeacht veranderingen in de marktrente. Deze zekerheid heeft echter een prijs: de debetrentevoet van een volledig aflosbare lening is doorgaans veel hoger dan die van een annuïtaire lening.

Staatssteun voor de financiering van de bouw

Onder bepaalde voorwaarden kunt u deelnemen aan staatssteunprogramma’s voor de financiering van uw woning. Bijstand bij Wohn-Riester is bijvoorbeeld mogelijk voor alle verplicht verzekerden in de wettelijke pensioenverzekering. Bij de Riester-spaarregeling ontvangt u premies van de staat die u kunt gebruiken voor de aankoop, bouw of verbouwing van uw woning. KFW verstrekt laagrentende leningen als aanvulling op de bestaande bouwfinanciering. Deze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor de duurzame en leeftijdsgebonden bouw of verbouwing van een woning. Ook de deelstaten en gemeenten ondersteunen het eigenwoningbezit. Daartoe zijn er verschillende regionale steunprogramma’s met individuele voorwaarden.

Termijnlening

Een termijnlening is een speciale vorm van vervolgfinanciering. U boekt het vooraf, zodat u later kunt profiteren van de huidige gunstige rentetarieven. U kunt al enkele jaren voor de aansluitfinanciering een termijnlening overeenkomen. Het vervangt automatisch de oude lening aan het einde van de periode met vaste rente. U start dan uw vervolgfinanciering met de dan gunstige leenrente, ook al is de marktsituatie misschien ongunstig veranderd. De kredietverstrekker brengt hiervoor meestal een krediettoeslag in rekening. Het nadeel is dat u verplicht bent de termijnlening af te sluiten, zelfs als het renteniveau nog gunstiger wordt.

Meer dan 300.000 tevreden klanten met e-loansodex.com

Korbinian Hildebrand

De hele zaak werd begeleid door de heer *** en werd op een soevereine manier geleid. Ik voelde me uitstekend bediend en behandeld door hem. Ondanks de kerstdagen verliep alles soepel. Bedankt, meneer ***!

Wessel Axelle

Het verzoek werd onmiddellijk behandeld en er werd onmiddellijk persoonlijk contact gelegd. Het was een zeer aangenaam en deskundig advies. Het is altijd een genoegen en ik raad het echt aan.

Mathieu Floor

10 van de 10 sterren Onovertroffen service en behulpzaamheid. Zeer vriendelijk en professioneel. Vragen die per telefoon of e-mail werden gesteld, werden snel beantwoord. Ik zou hem ten zeerste aanbevelen. Hartelijk dank.

Soline Theo

Snelle reactie per telefoon wanneer het internet niet het gewenste resultaat opleverde. Redelijk advies en snelle afsluiting en uitbetaling van het gewenste krediet. We komen hier nog op terug.

Léopold Mailys

Ik kan het uitgebreide advies alleen maar prijzen. De heer *** dacht aan alle details en reageerde vanaf het begin zeer nauwkeurig op mijn persoonlijke situatie en financieringsbehoeften.

Gabriel Manuel

Zeer snel en deskundig advies en kredietbemiddeling tegen zeer goede voorwaarden. Vanaf het eerste contact tot het geld op de rekening, duurde het slechts 3 dagen.

Lisa Linde

De website geeft een goed overzicht en legt zeer snel contact met financiers. De persoonlijke adviseur was altijd actief en goed bereikbaar.

Benno Meike

Alles verliep zeer snel en zonder complicaties. Er werden veel alternatieven aangeboden. Zelfs als ze werden geweigerd, kwam er zo snel mogelijk een beter aanbod.

  Vind de juiste bouwfinanciering in 3 stappen

  Om u offertes op maat voor bouw- of vastgoedfinanciering te kunnen aanbieden, hebben wij enkele gegevens nodig over uw project, uw persoon en uw financiële situatie. Op basis van deze informatie kan een van onze bouw-/vastgoedfinancieringsspecialisten voor u op zoek gaan naar de best mogelijke offertes, die u vervolgens kunt vergelijken. Uw verzoek om voorwaarden is krediet score neutraal. Pas wanneer onze specialisten in bouw-/vastgoedfinanciering een concrete financieringsaanvraag bij een bank indienen, wordt de kredietscore door de bank opgevraagd. En zo gaat u verder met de gratis, vrijblijvende online aanvraag:

  1. Persoonlijke gegevens invoeren

  Om een concreet aanbod te kunnen doen, hebben wij allereerst nadere informatie nodig over uw financiële en persoonlijke situatie. Dit omvat uw adres, uw netto maandinkomen en uw huidige arbeidsovereenkomst. Je hebt ook de mogelijkheid om een tweede lener aan te geven. Deze extra garantie voor de bank kan de voorwaarden van uw bouwfinanciering verbeteren en de kans op aanvaarding vergroten.

  2. Invoeren van de objectgegevens

  In de tweede stap voert u de gegevens in van het gewenste object (huis, flat of grond). Daarom moeten wij van u onder andere het gewenste leenbedrag, uw beschikbare eigen vermogen en een reden voor gebruik weten. Als u uw droomhuis al heeft gevonden, geef dan ook de aankoopprijs en het adres van het huis, de flat of het terrein aan. Als u nog geen concreet doel voor ogen hebt, kunt u een leningbedrag invoeren dat overeenstemt met uw wensen.

  3. Interview met onze specialisten in bouw-/vastgoedfinanciering

  Zodra u alle gevraagde informatie hebt verstrekt, neemt een van onze specialisten op het gebied van bouw- en vastgoedfinanciering persoonlijk contact met u op. Tijdens een telefoongesprek of, indien u dat wenst, een videoconsult krijgt u alle informatie over uw financieringsmogelijkheden, inclusief de eventuele rentevoet. Tijdens het consult heeft u ook de mogelijkheid om aanvullende informatie te verstrekken. Uw persoonlijke specialist kan dan de financiering optimaliseren om aan uw verwachtingen en voorwaarden te voldoen. In een persoonlijk gesprek kunnen wij uw vragen beantwoorden en u helpen de juiste financiering te kiezen.
  De meest gestelde vragen

  Vul de online leningaanvraag in, bepaal de juiste offerte en dien alle vereiste documenten in.

  Maximaal 24 uur. U ontvangt in zeer korte tijd uw offertes voor persoonlijke leningen. Het duurt slechts enkele minuten om uw documenten te controleren wanneer u een lening aanvraagt.

  Het aanvragen van een lening bij ons is gratis.

  Bankafschriften, salarisstroken en een kopie van uw identiteitskaart worden meestal gevraagd. Indien andere documenten vereist zijn, wordt dit vermeld in de respectieve leningofferte.