Wij bieden een breed scala aan leningen, beschikbaar voor particulieren en bedrijven. Vraag nu een lening aan.

Gallery

Onze contacten

Herengracht 114, 1077 Jx Amsterdam, Nederland

65 Rue Gaston Boyer 51100 Reims, Frankrijk

Doe uw vrijblijvende aanvraag, snel en gemakkelijk

De online lening met onmiddellijke betaling


De redenen die ons de beste maken

Krediet aanvragen bij ons in 3 stappen

In een paar klikken, van het invoeren van uw gegevens tot het afsluiten van een lening, biedt onze online applicatie u dit. Dit is hoe het werkt:

1. Voer de sleutelgegevens voor de gewenste lening in

Om uw persoonlijke lening aanbiedingen te ontvangen, geeft u eerst verschillende informatie over de gewenste lening. Geef aan waar je het geld voor wilt gebruiken. U kunt ook de gewenste looptijd van uw lening kiezen en het bedrag dat u wilt aangeven. Wij kunnen deze informatie gebruiken om uw persoonlijke aanbiedingen te bepalen. Via ELOANSODEX zijn leningen met zeer uiteenlopende bedragen mogelijk - afhankelijk van de kredietverstrekker van 1.000 tot 120.000 euro. U kunt ook flexibel kiezen wat betreft de looptijd (meestal tussen 12 en 96 maanden). U kunt in dit stadium ook een tweede lener opgeven. Dit kan een groot voordeel zijn voor de goedkeuring van de kredietaanvraag, bijvoorbeeld wanneer het om een groot kredietbedrag gaat. Omdat een extra inkomen de bank meer zekerheid biedt.

2. Persoonlijke gegevens

De volgende stap is het invoeren van uw contactgegevens en andere persoonlijke informatie. Alle leningen worden uiteindelijk afgestemd op uw individuele omstandigheden. De kredietaanbiedingen en -voorwaarden verschillen dus per kredietnemer. Om te kunnen beoordelen of het aangevraagde online krediet voor u betaalbaar is, wordt een budgetberekening gemaakt. Daarvoor wordt u onder meer gevraagd hoeveel mensen er in het huishouden wonen, hoeveel huur u betaalt, uw inkomen en uw maandelijkse uitgaven. U geeft ook uw huidige arbeidsovereenkomst aan. Vervolgens kunt u een schuldsaldoverzekering afsluiten. Deze wordt gebruikt bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden. Tot slot geeft u aan op welke rekening het krediet moet worden gestort.

3. Kredietoffertes ontvangen en de kredietaanvraag afronden

Als u alle gegevens heeft ingevoerd, ontvangt u direct passende offertes die u direct in het overzicht kunt aanvragen! De kredietaanbiedingen worden weergegeven met het jaarlijks kostenpercentage en alle andere relevante details. Kies het gewenste krediet en klik op de online aanvraag. Indien nodig neemt een van onze kredietspecialisten snel contact met u op om uw vragen te beantwoorden of u een nog betere lening aan te bieden.

Uw voordelen in een oogopslag

Ervaring en bekwaamheid

ELOANSODEX is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in kredietverlening. In deze periode heeft het bedrijf al verschillende prijzen ontvangen – waaronder “Best credit portal” (2017) en “Fairest credit provider in Europe” (2017). Bovendien hebben al onze kredietspecialisten een uitgebreide opleiding gevolgd en kunnen zij u dus deskundig adviseren.

Beveiliging

Als kredietbemiddelaar is ELOANSODEX, zoals alle kredietverleners, onderworpen aan het bankgeheim. Bovendien controleert de TÜV Saarland elk jaar of de geldende voorschriften inzake gegevensbescherming worden nageleefd. Bovendien zorgt de gecertificeerde SSL-codering voor een vlotte gegevensoverdracht. Bovendien worden uw gegevens uitsluitend gebruikt voor uw kredietaanvraag en niet doorgegeven aan derden.

Exclusieve voorwaarden

Dankzij onze jarenlange samenwerking met meer dan 20 banken en partners hebben wij voor u tal van speciale voorwaarden kunnen bedingen die alleen bij ELOANSODEX verkrijgbaar zijn. Dit bespaart u geld wanneer u een contract afsluit via ons portaal.

Persoonlijk overzicht van aanbiedingen

Als u onze kredietvergelijker gebruikt, krijgt u een persoonlijk overzicht van de aanbiedingen. Deze bevat alleen de leningen die precies aan uw eisen voldoen. Zo maakt u nog meer kans op een kredietovereenkomst, omdat de maandelijkse termijnen zijn aangepast aan uw budget.

Snelle aanvraag en betaling

Bij ons kunt u uw goedkope krediet eenvoudig online aanvragen. Vergelijk in een paar minuten geschikte leningen via het aanbodoverzicht en vraag de lening van uw keuze aan vanuit het comfort van uw eigen huis – via uw pc, smartphone of tablet. Documenten indienen en de kredietovereenkomst ondertekenen – dit kan bij ons ook online. Hetzelfde geldt voor de authenticatie. Dit versnelt de aanvraag en uw lening kan nog sneller worden uitbetaald.

Kredietscore neutraal & niet-bindend

Het gebruik van ons portaal en het advies van onze kredietspecialisten zijn gratis. U kunt vrijblijvend de voorwaarden van verschillende banken en kredietpartners opvragen en vergelijken. Dit heeft geen effect op uw kredietscore, omdat de kredietbureaus verzoeken om voorwaarden niet in aanmerking nemen. Alleen wanneer u een specifiek krediet aanvraagt, wordt de kredietaanvraag gedaan en in uw dossier opgenomen.

Meer dan 300.000 tevreden klanten met e-loansodex.com

Korbinian Hildebrand

De hele zaak werd begeleid door de heer *** en werd op een soevereine manier geleid. Ik voelde me uitstekend bediend en behandeld door hem. Ondanks de kerstdagen verliep alles soepel. Bedankt, meneer ***!

Wessel Axelle

Het verzoek werd onmiddellijk behandeld en er werd onmiddellijk persoonlijk contact gelegd. Het was een zeer aangenaam en deskundig advies. Het is altijd een genoegen en ik raad het echt aan.

Mathieu Floor

10 van de 10 sterren Onovertroffen service en behulpzaamheid. Zeer vriendelijk en professioneel. Vragen die per telefoon of e-mail werden gesteld, werden snel beantwoord. Ik zou hem ten zeerste aanbevelen. Hartelijk dank.

Soline Theo

Snelle reactie per telefoon wanneer het internet niet het gewenste resultaat opleverde. Redelijk advies en snelle afsluiting en uitbetaling van het gewenste krediet. We komen hier nog op terug.

Léopold Mailys

Ik kan het uitgebreide advies alleen maar prijzen. De heer *** dacht aan alle details en reageerde vanaf het begin zeer nauwkeurig op mijn persoonlijke situatie en financieringsbehoeften.

Gabriel Manuel

Zeer snel en deskundig advies en kredietbemiddeling tegen zeer goede voorwaarden. Vanaf het eerste contact tot het geld op de rekening, duurde het slechts 3 dagen.

Lisa Linde

De website geeft een goed overzicht en legt zeer snel contact met financiers. De persoonlijke adviseur was altijd actief en goed bereikbaar.

Benno Meike

Alles verliep zeer snel en zonder complicaties. Er werden veel alternatieven aangeboden. Zelfs als ze werden geweigerd, kwam er zo snel mogelijk een beter aanbod.