Wij bieden een breed scala aan leningen, beschikbaar voor particulieren en bedrijven. Vraag nu een lening aan.

Gallery

Onze contacten

Herengracht 114, 1077 Jx Amsterdam, Nederland

65 Rue Gaston Boyer 51100 Reims, Frankrijk

Doe uw vrijblijvende aanvraag, snel en gemakkelijk

Schuld herschikken en minder betalen


De voordelen van schuldsanering

Wanneer u een lening aangaat, kan het, afhankelijk van de omvang van de lening, enkele maanden of jaren duren om deze volledig terug te betalen. Tijdens deze periode kunnen de leningsvoorwaarden aanzienlijk veranderen. Als kredietnemer moet u daarom gedurende de hele looptijd de marktontwikkelingen in de gaten houden. Als u merkt dat de rente momenteel goedkoper is dan op uw bestaande lening, kunt u geld besparen door de schuld te herstructureren. Daarnaast biedt een leningherschikking via ons portaal nog andere voordelen:

Aanpassing van de kredietvoorwaarden

Als u uw leningen consolideert, wordt een nieuwe leningsovereenkomst opgesteld. Dit geeft u de mogelijkheid om de voorwaarden opnieuw vast te stellen. Is uw inkomenssituatie aanzienlijk verbeterd, zodat u elke maand meer geld beschikbaar hebt? Dan kunt u het maandelijkse tarief dienovereenkomstig verhogen. Hierdoor wordt de looptijd van uw financiering verkort en kunt u uw lening sneller terugbetalen. Dit verlaagt automatisch de totale kosten.

Positieve beïnvloeding van de kredietwaardigheid

Kredietbureaus beoordelen over het algemeen positief als er slechts één lening is in plaats van meerdere. Wie meerdere leningen via een schuldsanering combineert, kan zijn eigen kredietwaardigheid dus positief beïnvloeden. Als u in de toekomst opnieuw een lening wilt aanvragen, kunt u dankzij de verbeterde score gunstigere voorwaarden krijgen.

Een beter overzicht krijgen van uw eigen financiën

Als u niet langer twee of drie leningen terugbetaalt, maar slechts één lening, krijgt u een veel beter overzicht van uw financiën. Want in plaats van meerdere maandelijkse betalingen van verschillende bedragen, betaalt u na een schuldsanering slechts één maandelijkse betaling.

Gebruik van het besparingspotentieel

Schuldsanering is vooral interessant als de schuldsaneringslening een lagere rente heeft dan de bestaande lening die moet worden vervangen. Want een lagere rente betekent automatisch lagere leenkosten.

Zo werkt schuldsanering

1. Controleer bestaand krediet

Controleer eerst uw bestaande lening die u wilt herschikken of bestaande leningen die u wilt combineren. Zie de desbetreffende contractuele documenten. Krijg een overzicht van de bestaande rentelasten, het bedrag van de huidige lening en de resterende looptijd van het contract. Het is ook belangrijk te weten welke overeenkomst u met uw kredietverstrekker hebt over vervroegde aflossing. In sommige gevallen is een boete voor vervroegde aflossing vereist.

2. Gegevens invoeren en schuldsaneringsleningen vergelijken

Als alle informatie over de oude lening beschikbaar is, kunt u via ons portaal in een paar minuten een goedkopere lening voor uw schuldsanering vinden. Vul gewoon de resterende schuld van uw oude lening in als het netto leenbedrag in het online formulier en stel het doel in op "schuldsanering". U kiest ook de termijn. In de volgende stap voert u uw eigen gegevens in. Naam, adres en geboortedatum alsmede geboorteplaats, nationaliteit en burgerlijke staat worden gevraagd. U vult ook uw telefoonnummer en een e-mailadres in, zodat wij gecontacteerd kunnen worden. Vul daarnaast uw inkomen in voor uw persoonlijke overzicht van het aanbod. Let vooral op het jaarlijkse rentepercentage van de leningen die voor uw schuldsanering worden weergegeven. Omdat het de totale jaarlijkse kosten van uw lening laat zien.

3. De oude lening annuleren en een nieuwe lening afsluiten

Als u heeft gekozen voor een saneringskrediet, kunt u deze direct aanvragen op uw computer, tablet of smartphone. Vervolgens stuurt u de ondertekende kredietovereenkomst en alle andere documenten naar de bank. Ten slotte bevestigt u uw identiteit aan de kredietgever om het contract af te sluiten. Dit kan gebeuren via een video-identificatieprocedure of via identificatie per post. In sommige gevallen hebt u een aflossingsbewijs nodig van de bank waar u uw bestaande krediet hebt opgenomen. Om na te gaan of dit in uw geval nodig is, raadpleegt u de kredietovereenkomst. Als uw nieuwe kredietverstrekker een kredietoverstapdienst aanbiedt, zullen zij contact opnemen met uw oude kredietverstrekker om het proces af te ronden. Zo niet, dan kunt u uw contract gewoon zelf opzeggen.

Meer dan 300.000 tevreden klanten met e-loansodex.com

Korbinian Hildebrand

De hele zaak werd begeleid door de heer *** en werd op een soevereine manier geleid. Ik voelde me uitstekend bediend en behandeld door hem. Ondanks de kerstdagen verliep alles soepel. Bedankt, meneer ***!

Wessel Axelle

Het verzoek werd onmiddellijk behandeld en er werd onmiddellijk persoonlijk contact gelegd. Het was een zeer aangenaam en deskundig advies. Het is altijd een genoegen en ik raad het echt aan.

Mathieu Floor

10 van de 10 sterren Onovertroffen service en behulpzaamheid. Zeer vriendelijk en professioneel. Vragen die per telefoon of e-mail werden gesteld, werden snel beantwoord. Ik zou hem ten zeerste aanbevelen. Hartelijk dank.

Soline Theo

Snelle reactie per telefoon wanneer het internet niet het gewenste resultaat opleverde. Redelijk advies en snelle afsluiting en uitbetaling van het gewenste krediet. We komen hier nog op terug.

Léopold Mailys

Ik kan het uitgebreide advies alleen maar prijzen. De heer *** dacht aan alle details en reageerde vanaf het begin zeer nauwkeurig op mijn persoonlijke situatie en financieringsbehoeften.

Gabriel Manuel

Zeer snel en deskundig advies en kredietbemiddeling tegen zeer goede voorwaarden. Vanaf het eerste contact tot het geld op de rekening, duurde het slechts 3 dagen.

Lisa Linde

De website geeft een goed overzicht en legt zeer snel contact met financiers. De persoonlijke adviseur was altijd actief en goed bereikbaar.

Benno Meike

Alles verliep zeer snel en zonder complicaties. Er werden veel alternatieven aangeboden. Zelfs als ze werden geweigerd, kwam er zo snel mogelijk een beter aanbod.

  In deze gevallen is schuldherschikking zinvol

  U wilt een dure debetstand compenseren

  Bij welke bank je ook een rekening hebt, op een consumentenkrediet (kortweg: Dispo) betaal je aanzienlijk meer rente dan op een klassiek afbetalingskrediet. Het is daarom altijd de moeite waard om een debetstand te compenseren met een lening op afbetaling. Hetzelfde geldt voor creditcards. In dit geval is het de moeite waard om zelfs voor kleine maandelijkse betalingen opnieuw te onderhandelen: als de creditcard bijvoorbeeld wordt belast met 1.500 euro tegen een rente van 15 procent, kunt u in korte tijd enkele honderden euro’s besparen door een gunstige herschikking.

  Je hebt extra krediet nodig

  Schuldsanering is ook geschikt als u extra financiële armslag nodig hebt bovenop uw bestaande krediet. Het verkrijgen van een nieuw krediet heeft gevolgen voor de kredietwaardigheid, waardoor het meestal moeilijker wordt om nog een krediet te krijgen. Een herstructureringskrediet is dan vaak de enige mogelijkheid om andere financiering te verkrijgen. Dit komt omdat de nieuwe lening alleen de oude vervangt en niet als een aanvullende lening wordt beschouwd. Het doel is dat u geld bespaart en uw financiële situatie verbetert.

  U wilt het aantal bestaande leningen verminderen

  Bij het heronderhandelen van een onderhandse lening hebt u de mogelijkheid verschillende bestaande leningen samen te voegen tot één lening. De herstructureringslening wordt dus aangegaan om de bestaande leningen met één enkele lening terug te betalen. In de toekomst hoeft u alleen de herstructureringslening terug te betalen. Zo krijgt u een veel beter overzicht van uw persoonlijke inkomsten en uitgaven. Bovendien is het meestal mogelijk verschillende soorten krediet te combineren (bijvoorbeeld autofinanciering en consumentenkrediet).

  Je hebt geld nodig voor de laatste betaling van je autolening.

  Schuldsanering is ook interessant voor autokopers die bij de dealer voor een ballonfinanciering hebben gekozen. In dit geval is namelijk een slotbetaling verschuldigd, die niet alle kredietnemers zonder verdere financiering kunnen betalen. U kunt kosten besparen door de laatste betaling te regelen via een herstructureringslening. Dat wil zeggen, door een lening te nemen bij een andere bank, onafhankelijk van de dealer.