Wij bieden een breed scala aan leningen, beschikbaar voor particulieren en bedrijven. Vraag nu een lening aan.

Gallery

Onze contacten

Herengracht 114, 1077 Jx Amsterdam, Nederland

65 Rue Gaston Boyer 51100 Reims, Frankrijk

Doe uw vrijblijvende aanvraag, snel en gemakkelijk

Laat uw wensen uitkomen met goedkope persoonlijke leningen


In deze gevallen is een persoonlijke lening de moeite waard

Persoonlijke leningen zijn goedkoper dan een rekening-courantkrediet

In principe heeft een persoonlijke lening nog steeds zin als u een goedkope deal hebt gevonden voor een aankoop die u niet wilt missen. Het voordeel: u kunt het object van de financiering onmiddellijk gebruiken zonder dat u een beroep hoeft te doen op spaargeld of de dure kredietfaciliteit. Omdat de rente voor een rekening-courantkrediet vaak in de dubbele cijfers loopt. Dus als u extra financiële armslag wilt tegen lagere kosten, kunt u beter kiezen voor een persoonlijke lening.

Persoonlijke lening vs. 0% financiering

0% financiering betekent niet dat het aanbod echt goedkoper is dan een onafhankelijke persoonlijke lening bij een dealer! Bij financiering door een dealer moet u vaak verborgen kosten accepteren in de vorm van verwerkingskosten of een verplichte restschuldverzekering. De aankoopprijs van goederen wordt vaak van meet af aan hoger vastgesteld als het gaat om 0% financiering. Bovendien kan de financiering niet vervroegd worden terugbetaald. Bij een persoonlijke lening is vervroegde aflossing wel mogelijk.

Persoonlijke lening voor verschillende projecten

Met de persoonlijke lening calculator kunt u uw voordelige financiering bepalen. Of het nu gaat om de volgende vakantie, een huwelijk of een verhuizing, wij bieden persoonlijke leningen voor elk project. In principe kunt u uw lening gratis aanvragen en het geld gebruiken zoals u wilt. Het kan echter de moeite waard zijn als u een specifiek doel aangeeft. Hierdoor krijg je vaak betere omstandigheden.

Persoonlijke leningen voor vele doelgroepen

Werknemers, gepensioneerden, ambtenaren of zelfs stagiairs – iedereen die in aanmerking komt voor een persoonlijke lening kan een aanvraag indienen via ELOANSODEX. Daarnaast hebben sommige van onze portefeuillepartners zich gespecialiseerd in persoonlijke leningen voor zelfstandigen en vrije beroepen. Op die manier kunnen wij deze doelgroep ook aangepaste financiering voor particulier gebruik aanbieden.

Meer dan 300.000 tevreden klanten met e-loansodex.com

Korbinian Hildebrand

De hele zaak werd begeleid door de heer *** en werd op een soevereine manier geleid. Ik voelde me uitstekend bediend en behandeld door hem. Ondanks de kerstdagen verliep alles soepel. Bedankt, meneer ***!

Wessel Axelle

Het verzoek werd onmiddellijk behandeld en er werd onmiddellijk persoonlijk contact gelegd. Het was een zeer aangenaam en deskundig advies. Het is altijd een genoegen en ik raad het echt aan.

Mathieu Floor

10 van de 10 sterren Onovertroffen service en behulpzaamheid. Zeer vriendelijk en professioneel. Vragen die per telefoon of e-mail werden gesteld, werden snel beantwoord. Ik zou hem ten zeerste aanbevelen. Hartelijk dank.

Soline Theo

Snelle reactie per telefoon wanneer het internet niet het gewenste resultaat opleverde. Redelijk advies en snelle afsluiting en uitbetaling van het gewenste krediet. We komen hier nog op terug.

Léopold Mailys

Ik kan het uitgebreide advies alleen maar prijzen. De heer *** dacht aan alle details en reageerde vanaf het begin zeer nauwkeurig op mijn persoonlijke situatie en financieringsbehoeften.

Gabriel Manuel

Zeer snel en deskundig advies en kredietbemiddeling tegen zeer goede voorwaarden. Vanaf het eerste contact tot het geld op de rekening, duurde het slechts 3 dagen.

Lisa Linde

De website geeft een goed overzicht en legt zeer snel contact met financiers. De persoonlijke adviseur was altijd actief en goed bereikbaar.

Benno Meike

Alles verliep zeer snel en zonder complicaties. Er werden veel alternatieven aangeboden. Zelfs als ze werden geweigerd, kwam er zo snel mogelijk een beter aanbod.